Salaris administratie

0523 760 067

HomeWerkzaamhedenSalaris administratie

Salaris administratie

WIJ VERZORGEN UW SALARISADMINISTRATIE

De politiek is grillig, onberekenbaar en staat er veelal niet bij stil met welke problemen zij het bedrijfsleven telkens weer opzadelt. Door de steeds maar weer veranderende wet- en regelgeving is het juist en adequaat voeren van een salarisadministratie voor veel ondernemers nagenoeg niet meer te doen.


U heeft uw tijd en aandacht nodig voor uw onderneming om op nieuwe mogelijkheden in te kunnen spelen. Logisch dat u dan geen tijd meer heeft om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en wijzigingen op loontechnisch gebied.
U kunt erop vertrouwen dat uw personeel krijgt waar zij recht op heeft en dat fiscale- en subsidiemogelijkheden optimaal worden benut. Deze zekerheden kunnen wij u bieden en nemen u graag deze moeilijke taak uit handen.


Daarnaast beschikken wij over een personeelsinformatie-systeem waarmee de verzuim- en verlofregistratie voor u overzichtelijk kan worden bijgehouden. Aangevuld met onze advisering op loontechnisch en arbeidsrechtelijk gebied verzorgen wij uw salarisadministratie van A tot Z.