jeeigenboekhouder

0523 760 067

Homejeeigenboekhouder

Wat is het gemak van je eigen boekhouder?

Die daar het best antwoord op kunnen geven zijn natuurlijk de klanten die daar al gebruik van maken. Even een aantal voordelen die erg gewaardeerd worden.

Het persoonlijk contact. De klant weet wie wij zijn en andersom weten wij ook wie de klant is. Niet alleen als ondernemer maar ook als mens. We zijn betrokken bij onze klanten.

De klant weet wie binnen ons team wat doet en bij wie je moet zijn voor bepaalde vragen. Zowel telefonisch of per mail, maar ook in een persoonlijk gesprek.

En wat de werkzaamheden betreft;

Wij boeken niet alleen in, maar verzorgen ook de aanmaningen als facturen nog niet betaald zijn. Of als het wel betaald is maar de factuur nog ontbreekt.

We houden de verkoopfacturen in de gaten, en nemen contact op als facturen te lang openstaan. 

We zorgen dat alles klaarstaat voor de BTW-aangiftes en kijken kritisch of er afwijkende dingen te zien zijn. We houden ook in de gaten of de BTW-aangiftes op tijd geaccordeerd worden en zullen indien nodig een bericht sturen. 

We hebben binnen ons team niet alleen kennis van boekhouden maar ook van loonadministratie, belastingen of andere ondernemingsgerichte vragen.


Samen zijn wij je eigen boekhouder. Voor meer informatie bel 0523-760067