Over ons

0523 760 067

HomeOver ons

Albert

Albert Nieborg, woorden die mij bij mij passen zijn vriendelijk, rustig en eerlijk. Ik hou erg van plezier maar ook van een goed gesprek. In mijn werk ben ik oplossingsgericht en soms chaotisch. Klanten zijn voor mij niet alleen maar klanten, maar mensen die mij ook inspireren.

Ik woon samen met mijn partner. Voor hobby’s gun ik mij niet zoveel tijd, maar hou van zingen, muziek en vind mijn kleinkinderen heel erg gezellig. Ook ik kan erg genieten van een wandeling en een goed boek. 

Ooit begonnen op een accountantskantoor en al meer dan 10 jaar heb ik Adviesbureau all-in. Samen met mijn medewerkers zorgen wij voor onze klanten en helpen de klanten bij het ondernemen. 


Ondernemersadviseur & (loon) administraties

Cora

Cora van Middendorp, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Humor en ad-rem zijn woorden die bij mij passen, deze eigenschap gebruik ik dan ook optimaal bij mijn hobby bij het  amateurtoneel . Mensen omschrijven mij vaak als spontaan en behulpzaam.

Al deze eigenschappen te samen kan ik goed gebruiken in mijn werkzaamheden bij Albert, waar ik naast ondernemersadviseur ook de coördinatie verzorg van administraties en de loonadministraties.

Het is erg fijn dat ik bij Adviesbureau all-in de kans heb gekregen om mij om te scholen en heb het er dan ook erg naar mijn zijn.

Samen met mijn collega’s ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing om u als klant verder te helpen. Waar u zich prettig en gemakkelijk bij voelt.


Jenny

Ik heet Jenny Ranter en ik ben in Hardenberg geboren. Mijn gezin bestaat uit 2 zonen.

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag een eind lopen, even lekker uitwaaien, het liefst in de natuur. Ik sport, lees graag thrillers, vind het leuk om te koken en geniet erg van een gezellige avond met familie of vrienden. 

Na mijn baan bij de Rabobank gevolgd door jaren fulltime moeder gecombineerd met vrijwilligers werk, hoorde ik een jaar geleden dat Albert op zoek was naar iemand voor z’n team. Na een gesprek met Albert en Cora kreeg ik de kans om bij adviesbureau all-in aan de slag te gaan. Daar heb ik veel geleerd en het heel erg naar mijn zin. 

Ik doe inmiddels de administratie voor 22 klanten en vind het fijn om alles te ordenen en netjes in te boeken. Het geeft mij een goed gevoel als alles weer klopt aan het eind van de rit. 

Binnen het all-in team heerst een erg prettige werksfeer, positieve mensen met humor en altijd persoonlijke belangstelling. Dat is iets wat ik heel erg fijn vind.


Anja

Mijn naam is Anja Schutten en woon sinds een paar jaar in het mooie dorpje De Krim met mijn kinderen.

Nu al geruime tijd aan het werk in de administraties door de kans die Albert en zijn team mij hebben gegeven. 

Puzzelen, problemen oplossen, zorgen dat de administratie weer kloppend is vind ik erg leuk om te doen. Iedere keer leer je er weer wat nieuws bij.

Als ik niet aan het werk ben dan kan ik genieten van mijn kids, een psychologische thriller, een leuk (rock)concert of lekker op de bank met een goede film of serie. Woorden die bij mij passen zijn behulpzaam, leergierig, direct en niet met de massa mee.

Binnen het team van Adviesbureau all-in heerst een leuke, gezellige en behulpzame werksfeer en ik heb het hier goed naar mijn zin. Samenwerken en je persoonlijk kunnen ontwikkelen is een erg fijne combinatie om in te werken.

Naomi

Naomi Wegman, samen met mijn vriend heb ik een dochter en een (bonus)zoon. Ik mag graag in de natuur wandelen met mijn hond. Ik ben gek op mijn tuin en mag daar graag in bezig zijn. Ook ben ik graag creatief bezig, dit kan van alles zijn tekenen, dingen beschilderen, met hout dingen maken. Natuurlijk ben ik ook altijd wel in voor een gezellig avondje met wat vrienden.


Woorden die bij mij passen zijn eerlijk, pietje precies en gezelligheid. Ik mag graag leuke dingen doen en plezier maken, maar kan ook erg serieus zijn en een goed gesprek voeren. In mijn werk ben ik erg nauwkeurig, ik kan heel blij worden als na het werk alles op orde en gestructureerd heb gekregen. 

Na jarenlang thuis gezeten te hebben met een blessure besloot ik om weer te gaan leren op het moment dat het weer beter met mij ging. Na het behalen van mijn diploma kwam ik via via in contact met Albert, hij gaf me een kans die ik wel met beide handen aan moest grijpen. Ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad. In het all-in team werd ik gelijk goed opgenomen, er hangt een erg prettige werksfeer en ik leer er ontzettend veel. Ik verwerk inmiddels de administratie voor verschillende klanten en hoop dit in de toekomst nog verder te kunnen uitbreiden.

Sandra

Mijn naam is Sandra Boes en woon samen met partner en 2 kinderen in De Krim. Ik hou erg van muziek luisteren, lezen en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Het team van Adviesbureau all-in kon nog wel een administratief medewerkster gebruiken. Ik ben blij dat ik ja heb gezegd, want ik heb het binnen dit team erg naar mijn zin. Hiervoor heb ik bijna 10 jaar bij een administratiekantoor gewerkt en daarna nog bij diverse MKB bedrijven. De laatste jaren verzorg ik de volledige administratie van mijn partner. Heb dus ruime ervaring met het verwerken van administraties, het doen van BTW-aangiften en het maken van jaarrapporten.

In mijn werk ben ik nauwkeurig en alert, heb respect voor de wensen van de klant en vind het leuk om een wederzijds vertrouwen op te bouwen. Ik word gewoon blij als alles klopt.